Kaffe och fixat altan

Min gräsklippare ville inte starta så det blev en tripp till verkstaden idag men sedan ringde min snälla bonuspappa och sa att de kommer och kör hit en på fredag så jag kan klippa gräset. Så det löser sig- det är mycket som löser sig. När problem uppstår kan man sätta sig på månen och titta ner och tänka att ibland har man inte så stora bekymmer som det kanske känns.

Jag var hos tandläkaren på morgonen och när jag kom hem blev det kaffe med den här godingen. Dags att klippa honom lite igen, jag klipper honom med sax och det går så bra.

Ikväll har jag varit hos Elin och vi har varit och handlat lite till hennes och pojkvännens uteplats. En lykta här, matta här och en hallmatta här. Blev så fint och jag köpte mig det här parasollet. Får visa mer senare. Tycker Mio är så bra och mycket rea nu. Nu ska jag fixa mig för kvällen och lata mig för nu väntar några dagars jobb igen.

Allt gott 💕🌼

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *