Att ge av sin tid är att få glädje

Det är tulpaner i varje hörn här hemma. SOM jag njuter av det. Att ha min lite mer lummiga trädgård igen. När jag köpte detta hus fanns knappt en blomma mer än vilda och jag som fotar varje dag och lever på det var lite orolig vad jag skulle hitta för vinklar varje dag.

Men nu så. Nu finns det massor av fina platser här som jag älskar och jag har fått många träd i jorden och skapar vårt lilla paradis på jorden. Det bästa som hänt mig de sista åren är inte i min trädgård och all tid jag lägger här utan det är mitt jobb på Sandströms. Utan det där jobbet så blir inte allt annat lika kul och värdefullt. Att börja jobba i klädaffären gjorde att allt annat blev så mycket roligare igen.

Jag skulle tjäna bättre på att lägga tiden på mitt företag om jag bara var ute efter pengar, men pengar är inget värt om man inte hittar det man tycker om och det man drivs av. Passion och göra andra glada. Jag drivs av glädje och passion att göra fint omkring mig, skapa, fota, plantera osv men jag behöver också utlopp för att vara med människor, att hjälpa människor och få ge glädje till andra. Det får jag göra på mitt jobb. De saknade jag i mitt företag.

När barnen flyttade hemifrån förändrades mycket. Jag var så driven av mina mål och drömmar tills det vände att nu vill jag inte ha lika mycket länge, jag vill ge mer. Det är vanligt att det vänder mer när man är äldre. Fram till 50 formar man sitt liv med sin familj, men sedan när de flyttar så kommer någonting annat. Att ge av sin tid är att få glädje, men då måste tid skapas för det. Det är svårt att få ihop tid till allt, men jag känner balans nu, men vilken jäkla resa det varit de senaste åren.

Så nu ska jag åka och jobba några dagar igen. Min svärmor och svärfar och deras vänner kommer och handlar idag och ska luncha. Så mysigt!

Jag vill bara ge er alla en varm kram och ett STORT tack för ni finns här inne. Jag hinner inte alltid eller orkar inte alltid uppdatera så ofta som förr, men på instagram finns jag ju också. Jag ger också mig själv en varm kram för att jag hittat lagom. Att känna att jag duger så bra och att jag lever utifrån lust och allt är inte perfekt och dit ska vi inte. Här är det ofta fina bilder och lite mer vardag på story på instagram.

Kruka 40% på Plantagen, men jag köpte den dyrare på ett annat ställe.

Att bli 50 år är att acceptans, lite mage, grått hår, vallningar och ibland oroligt fladder i hjärtat osv. Det är okej. Jag har bara ett enda liv, så nu omfamnar jag allt. Att vara en mamma, vän och fru där omtanke om andra finns och en grund att veta att jag finns här även för andra är alltid är viktigast för mig. Utmattningen gav ändå mig ett ett helt annat liv och det är jag tacksam för nu. Nu har jag tagit på klänning och ska ut och sätta upp mitt parasoll och efter jobbet idag ska jag fixa naglarna.

Presenter för student och bröllop här

Ha en fin dag 🌷

Kram Lotta

Fina sommarklänningar här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *