Snöig skogspromenad och vila

Jag har sovit ikapp en del sista dagarna, när vi flyttade ungarna blev jag trött då sover jag sämre och ofta kommer huvudvärken och allt är kopplat till min hjärntrötthet för jag inte orkar som förr. Men nu har jag sovit ikapp, piggare igen men mest latat oss sista dagarna.

Vi har inte lika mycket som måste göras den här årstiden eftersom vi bor litet och barnen flyttat men det blev en snöpromenad i skogen med hunden idag i alla fall så han var lycklig och skönt för oss också. En dusch för Pettson blev det också när han kom hem och sedan har jag bara betalt räkningarna och jobbat lite.

Nu när jag varit hemma två dagar så börjar jag bli lite rastlös och uttråkad. Det är svårt med balans när man både behöver återhämtning och vill göra roliga saker. Det väntar i alla fall mycket roligt framöver med både spa, fylla 50 år, fällenresa och åka på musical i Stockholm. Jag behöver köpa skidkläder, de jag hade sist kan jag inte ha. Kan tänka mig något här eller får jag leta på rean.

Kuddar

Ljusstake och ljus

Jag har några mer jobbgrejer att ta tag i så det ska jag försöka göra nu och så ska jag ropa till Kalle att han kan tina en lussekatt, vill ha fika fast nu hör jag att han snarkar i soffan. Ja här händer det inte så mycket här. Det var annat förr då renovera man jämt men det orkar man inte med längre, vi laddar för våren då ska vi börja utomhus igen.

Ha det så bra ❣️

Kram Lotta

Ska visa lite nyheter från Cellbes framöver

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Snöig skogspromenad och vila”

  1. Det är så lugnt och skönt att titta in till dig, ingen stress eller måsten! Nu för tiden verkar det som om alla ska ha så mycket att göra för att det ska vara så. Därför älskar jag din blogg! 🙂

    1. Anne-Charlotte

      Hej, jag försöker leva ett lugnare liv nu och då försöker jag spegla det här på bloggen. Man är inte tjugo längre så man har inte samma tempo 🙂 Tack för dina fina ord ❣️Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *