En gott avslut och en fin början

Det blev lite tyst här några dagar men nu är båda barnen på plats och de har fått så fint. Vi ska hjälpa Elin en dag till med att få upp lite saker men nu har båda barnen bra jobb och fina boenden så man är glad för deras skull. Det har känts viktigt att få hjälpa till så de får iordning och så är det kul men oj så trött man blir av flytt. Jag kanske tar med kameran någon gång framöver så ni kan få lite bilder men Philips köks blev så fint men det här bordet och bruna stolar och Elin har gjort en kaffehörna och nya ljustaken på bordet.

Idag ska Kalle och jag bara lata oss och äta lite god mat. Vi ska till byn och handla snart och sedan väntar en ledig vecka tillsammans utan några direkta planer. Vi ska ha lite gäster nästa helg, jag ska träffa några vänner och så hjälpa Elin en dag till men det lir mycket tid att gå och skrota.

Det snöar ute igen så vara i trädgården och greja får vänta men ut och gå kan man alltid göra.

2023 har varit ett bra år för mig. Jag har känt mig frisk igen, fått energin tillbaka och kan vara med på saker och ge av min tid till andra. Att börja jobba igen har varit väldigt bra och roligt och gett mig mycket glädje. 2023 har också gett oss perspektiv att livet är skört. Många runt om mig har fått cancer eller gått bort i cancer vilket varit tufft.

Inför 2024 önskar jag bara att få vara med i vardagen, få bli äldre, att vi får hålla oss friska för också kunna stötta och hjälpa andra som har det tufft. Jag kommer fortsätta att jobba som jag gör nu, men strävar ingenstans. Tar livet som det kommer och behöver mycket återhämtning och ingen stress för att fungera. Jag ser fram emot 2024 och hoppas att nästa år blir lika fint mot oss som 2023 varit.

Gott Nytt år alla fina följare.

Kram Lotta

Fina nyheter, rosa pyjamas här, blå träningsskor här , rosa nattlinne här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”En gott avslut och en fin början”

 1. Har läst varenda inlägg hos dig hela året men aldrig kommenterat, så nu är det verkligen dags att tacka dig för all den inspiration du bidrar med. Önskar dig ett gott nytt år!

 2. Gott Nytt År Lotta!
  Jag har följt dig länge men sällan kommenterat. Men nu vill jag passa på att önska dig en fin nyårsafton och ett gott nytt år. Så härligt att du mår bra efter din utmattning. Jag kämpar med detsamma, och får hopp av att läsa att du mår bra nu.
  ❤️

  1. Anne-Charlotte

   Tack snälla och God fortsättning till dig också. Hoppas detta året blir ett friskare år för dig. Det är svårt med lagom. Kram Lotta 💕❣️

 3. Gott nytt år Lotta och tack för ditt inlägg o att vi får fortsätta följa din fina blogg.
  En fråga- vart har du köpt det fina blå-vita ljuset?

  Mvh Camilla i Karlskrona

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *