Julstämning på landet

Idag flyttar vi barn och det ska vi hålla på med några dagar. Ska hjälpa dem att få upp hyllor, gardiner, möbler osv och jag tycker det är så roligt också.

Det är så roligt att alla ni tittar in här och kan känna inspiration och glädje av min blogg trots att jag bor så litet. Att jag kan ge er den variation av inlägg som gör att ni vill läsa här om vad vi gör. Vårt vardagsrum är litet men räcker gott åt oss. Vi har ställt sofforna mitt emot varandra nu när granen har flyttat in men brukar ha dem ut med väggarna annars.

Kuddar här, skåp här

Jag är lite sugen på att slipa golvet och tapetsera här inne som vi skulle ha gjort för länge sedan men blev inte av för jag var så trött då och nu känns det inte lika viktigt längre. Så fort snön försvinner vill jag vara mest utomhus. Jag kommer inte jobba lika mycket i klädaffären i början på året, en dag i veckan ca så vi får se vad jag ska göra med all annan tid. Det brukar ju alltid finnas saker att göra här med mitt andra jobb och så har jag många jag vill besöka.

Under julhelgen togs nästan inga bilder på mig. Jag var mest bara ledig men så här såg jag ut när jag skulle till kören. Gammal jacka här och kjol här men tror den är slut och en poncho jag inte använt på 10 år kom fram, väska här och mössa här, skor här ( ja ni gillar ju klicka på kläder, men använder ju såklart både gamla och nya kläder)

Ha nu en fin dag, så ska jag bära och lägga in saker i barnens lägenheter. Philip flyttar upp i Elins gamla lägenhet så där ska jag vara mest idag.

Kram Lotta

Kjol här och tröja här

Ellos ger 33% rabatt och 5% extra på nedsatta priser med koden FYRAARSTIDERJUL 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *