Ett par dagar till

Jag ska nog packa ner julen i helgen, ja söndag eller början på nästa veckan blir det nog. Tar lite när det passar och tycker det är ganska mysigt med tomtarna än så länge nu när det är snö. Ta fram julen och ta bort julen brukar kunna ge diskussioner har jag lärt mig. Jag förstår inte varför utan tänker att andra får göra som de vill, det skiter jag i 🙂 om man säger så. Jag gör alltid som det passar mig och det är olika hela tiden och tänker att alla andra gör det också.

Min fina amaryllis har precis slagit ut så den har jag väntat på länge och mina hyacinter har heller inte slagit ut.

Krukor här

Jag hade tänkt att träffa min bästis imorgon men nu fick jag hoppa in och jobba så imorgon blir det klädaffären, så kul! Kul att få klä upp sig lite blir kanske blus och kjol. Nu är det bara några dagar kvar så börjar Kalle jobba igen.

Nästa vecka tänkte jag börja på vattengympa/simma igen. Nu har jag lite mer tid innan keramiken börjar och lite rörelse är det som saknas i mitt liv. Jag har haft svårt att komma igång med det och tycker inte gym är kul, men det finns andra träningsformer som jag gillar bättre. Sedan är det bara att beställa ett lass grus så har man träning för ett tag.

Ha det så bra så hörs vi imorgon igen

Kram Lotta

Ljuvliga kläder för små barn här

FYRAARSTIDER33 ger 33% rabatt på den dyraste varan och 5% extra rabatt på redan nedsatta priser under hela Januari hos Ellos HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Ett par dagar till”

  1. Vi har en köldknäpp här, med mycket kalla utomhustemperaturer just nu och då ”värmer” hemmets juldekorationer i all den inomhustid vi då har just nu.

  2. Håller helt med, alla får göra precis som dom vill. Jag tar fram allt den 1:a advent, njuter hela december och tar sen ner allt på juldagen men låter all utebelysning sitta kvar.

  3. Håller med dig, alla får göra som dom vill. Jag älskar julen och njuter gärna av den hela dec men på nyårsdagen var jag less och det mesta åkte ut (dock är adventpyntet kvar) 🙂
    Ha en fin helg 🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *