När energin finns

Förra året avslutades med mycket mer att göra för mig. Jag la tid på mina intressen, jobbade mer i affären, jag fortsatte att jobba med mina kanaler, träffade många människor, gick på konserter osv så dagarna och veckorna bara svishade iväg. Nu i början på året ser det lite annorlunda ut då jag inte jobbar lika mycket i affären för det är en lugnare period och så har jag ingen kör denna veckan och keramiken startar inte förrän i februari.

Så nu får jag fylla min tid med andra saker och det kommer jag göra lätt. Nu när energin har kommit åter så mår jag bra av att ha saker att göra och inte bli för stillasittande, så idag ska jag till simhallen och simma. Kan även bli imorgon för vi har inte så långt dit. Jag bokar in att träffa vänner, det väntas kalas osv

Jobb i min bransch (influencers marknaden) ser också annorlunda ut nu. Det finns mängder med människor som vill ha samarbeten och tjäna in sin lön så jag tar tar det med ro, jag klarar mig men jobbar inte ihjäl mig om man säger så.

Jag tänkte rengöra ugnen idag och fotografera lite bilder utomhus innan jag ska till simhallen så jag ska sätta lite fart här nu. Kalle jobbar hemma idag så Pettson har sällskap av oss båda.

Om ni vill baka bullar kan jag rekommendera saftiga kanel och kardemummabullar med Baka med Frida. De här blev så goda men ska jäsa länge.

Det är många som skriver till mig om psykisk ohälsa och undrar hur jag kommit ur min. Jag kan skriva mer om det framöver men jag tror jag i grunden är en positiv och glad person och jag har tränat mina tankar en lång tid så jag vet vad hjärnan kan göra nya tankebanor men jag skriver mer om det en annan dag. Det är inte så lätt för alla, men jag hade min stress som nu är borta så jag kom tillbaka. Återhämtning och minimera krav och stress är oerhört viktigt.

Ha en toppenfin dag och idag tipsar jag om Hemtex nyheter som jag alltid tycker har så mycket fint, småblommiga påslakan här ,Smyckeskrin här skulle gärna vilja ha, tvålpump här

Kram Lotta

Nyheter Ellos skåp här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”När energin finns”

  1. Just det där med att skapa nya tankebanor tror jag är jätteviktigt för att komma ur ett dåligt mående. Jag har den provocerande tanken att man kan påverka sitt mående genom sitt sätt att tänka. En kompis sa alltid att ”det man fokuserar på växer”. Det märker jag själv, när jag grottar ner mig i saker som jag blivit ledsen över blir jag mer ledsen än när jag försöker fokusera på andra saker.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *