Snö och jag är klar

Det snöar massor här och jag ska på kören, blir att använda fyrhjulsdriften. För mig är allting klart nu och jag har satt fram mina blommor mm och dukat bordet till lunchen när barnen kommer. Imorgon ska jag jobba och bara vara där i nuet.

Det är väldigt mysigt här nu och när barnen dundrar in om en dag då blir det saker lite överallt och man får släppa ännu mer på kraven för alla vill bara få vara som de är och lata sig mest. Jag längtar efter dem alla!

Jag har sovit en stund på eftermiddagen också , det är så skönt för hjärnan. Nej nu blir det att sjunga julsånger och det ska bli så roligt.

Kan verkligen rekommendera den här ljusstaken och de här ljusen

Ha en fin kväll ❣️

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *