Jag önskar god jul

Det är dags att önska God Jul ❣️

Jag har aldrig tidigare under mina 15 bloggår varit borta här ifrån så många dagar under jul men jag ska vara med min familj nu och idag ska jag jobba och då känns det fint att ta lite jullov här ifrån några dagar. Jag har ju sagt till mig själv att göra förändringar och lite jullov känns fint.

Jag har dukat i köket till barnen kommer på lunch imorgon och sedan byter vi och dukar igen till Elins pojkväns föräldrar kommer på uppesittarkväll. Det blir glögg i växthuset imorgon , masssa plock och så bingolotto och godis framför tv:n med alla.

Jag kommer fortsätta att ta kort i jul som jag visar er framöver och jag kommer nog inte vara så snabb med att ta bort julen heller för jag älskar julpyntet så mycket.

Jag kommer där emot lägga upp lite mer på instagram under julen så kika där om ni vill se vad vi gör.

Snön har kommit och bäddat in allt så vackert så jag är så tacksam för den fina julkänslan.

När jag kommer hem ikväll från jobbet då ska jag lata mig och dagen efter blir det att förbereda alla plockisar som vi ska äta på kvällen, fixa lunch till barnen och bara umgås. Kalle är ledig idag så han ska städa huset lite så det slipper jag som gjort nästan allt annat.

På julafton firar vi med mina svärföräldrar och Kalles syskon och på juldagen firar vi med mamma och min bonuspappa och alla på min sida så vi blir 20 personer med alla. Jag är lycklig lottad som har så många som vill ses vid jul. Längtar efter alla ❣️ På julafton ska jag sjunga med kören på midnattsmässa och även på annandagen när mamma och bonuspappa kommer och lyssnar.

Det finns en del oro också inom familjen när det gäller sjukdomar, men vi försöker fokusera på att det blir en fin jul nu. Vi tar en dag i taget och finns för varandra.

Vi får se när jag tittar in här igen och om jag fotat lite bilder både på mig och allt vi gjort. Kanske det blir lite tid på juldagen annars kanske vi ses igen på annandagen eller ännu senare.

Ta hand om varandra nu i jul❣️ Försök att titta på dina kära och vara närvarande. Det är så kort tid vi har varandra så därför säger jag hej nu så får ni ha det så bra.

God Jul älskade bloggläsare och stort TACK för du finns med här inne. Du betyder mycket för mig ❣️

Kram Lotta

Ellos ger 33% rabatt och 5% extra på nedsatta priser med koden FYRAARSTIDERJUL  HÄR

Vårsnyggt kjol här , tröja här , skor här

Cellbes massa snygga vårnyheter här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Jag önskar god jul”

 1. God jul och tack för många fina stunder. Inspiration och bara härlig feelgood när man ser vad du pysslar och bygger. Kloka ord om att ta det lugnare och vara i nuet. Spännande att se vad du gör med växthuset till våren. Ha det gott!

 2. Vill önska dig och familjen en fin jul och ett gott nytt år.
  Vi är så glada att få nya Kinda bor och så kul att se dig i affären. Ni känns självklara här hos oss 🤗
  // Maria med familj

 3. Önskar dig en riktigt god och skön jul. Helt rätt med lite ledighet från bloggen några dagar.
  Ha det jättebra o njut av alla nära och kära 💝

 4. God Jul till dig också Lotta. Får ju en varm känsla när jag tittar in hos dig, men jag är en helt tvärtomperson trots det. Älskar inte alls julen, får hyperstress över allt egentligen runt den – det är inte vanlig stress utan mest att jag inte förstår den och tycker den blivit så totalt överdriven åt många håll… Jag har nog varit så hela livet tror jag, minns att det som var jul för mig när jag var liten var att titta på en julbonad som satt ovanför sängen, med ett barn som sov i sängen o små nissar klättade runt 🙂 . För fantasivärld var jag otroligt bra på att leva i 🙂 – Jag har inga problem med vår egen jul, vi ska träffas med våra resp familj och det funkar bra men drar en stor suck av lättnad när det blir januari . KRAM

 5. Så fint med snön kring ert hus och växthus, ger verkligen en fin stämning inför julhelgen! Du har pyntat så fint och om jag får säga det – ”lagom”😉. Detta året har vi pga sjukdom julpyntat ”light” och det är så mysigt så jag vill nästan inte lämna huset😄! Julhelgen firar vi med våra älskade ungdomar, trivs bäst när familjen är samlad❤️.
  Önskar dig och din familj en God Jul🎄🧑🏼‍🎄💝

 6. Önskar dig en fin Jul.
  Tack för en underbar blogg, du förgyller tillvaron med alla fina bilder, inspiration och dina inlägg med tankar om livet.

  Många kramar till dig/ Sofia

 7. Önskar er en riktigt god jul!🌲Ni bor så fantastiskt vackert och verkar ha så mycket roligt tillsammans.Längtar varje dag att få läsa om allt ni gör.Grattis till det alldeles underbara växthuset ni byggt,så vackert!Kram från Lisbeth

 8. Ha en riktigt mysig jul o ett gott nytt år! Önskar jsg dej o hälsningar från Vasa Finland
  Så trevligt o mysigt att läsa o följa din blogg!
  🎅🤶🌲

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *