Kvällen före julafton

Jag har saknat er ❣️men nu är jag här igen och hoppas ni alla haft sköna och fina juldagar. Jag har haft det så bra och orkat allt jag velat gör så det är jag så glad över. Att alla kunde komma både till mina svärföräldrar och till mina föräldrar betyder mycket och att min egna barn firade med oss är det bästa.

Vi var här hemma dagen före julafton och drack glögg i växthuset som jag berättat tidigare. Vi fick massor av snö och det blev en sådan julstämning. Jag tände många marschaller och ljus och Kalle fixade eldar.

För mig är det viktigt att skapa stämning, mys och känslor som man kan bära med sig. Jag är inte lika bra på maten men vi åt gott också, det kan jag visa i nästa inlägg.

Elin med sin lilla My.

Ljusstakar här

Philip, Karl och Karls föräldrar var med och allt var så lättsamt och roligt. Skönt att kunna skoja och prata om både det ena och andra.

Nu ska jag plocka ordning lite här i stugan för att idag kommer mina föräldrar och min mans föräldrar hit. Först ska vi till kyrkan och sjunga julsånger och sedan ska vi hem hit och äta Pinsa med sallad.

Om det går tänkte jag även bjuda dem på glögg i växthuset, men det är ganska halt där utanför nu. Nu ska jag snart hämta bordet och så hänga upp en sådan här ljuskrona.

Ha det så bra 💕

Kram Lotta

Ellos har fått in massor av snygga nyheter och startat sin rea, tex blus här och klänning här

Blommiga blusar och massa annat fint HÄR, snygga festkläder hor Lindex här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Kvällen före julafton”

 1. Härligt med snö under julhelgen, dina foton ser ut som vackra sagobilder. Här i Skåne var det som oftast en grön jul. Firade med våra ungdomar❤️ och hade en mysig och glad julafton🎄.
  Denna julen har vi ”skalat ner” på julmaten, pyntet och ger inte några julklappar. Trodde det skulle kännas konstigt men var bara en lättnad.

  Du tar så fina foton, tittar ofta på dem och kan känna stämningen de förmedlar! T.ex ditt foto på det dukade köksbordet förra inlägget, vet inte varför men det ger mig en känsla av välkomnande enkelhet och trygghet.
  Kram

  1. Anne-Charlotte

   Vad glad jag blir att du gillar mina foton, jag har ju lärt mig själv men tycker det är så roligt att fotografera. Kram Lotta 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *