Jul i vårt hus

Jag har haft en sådan skön och mysig dag. Jag har några dagar för ärenden nu så nu har bilen fått nya vinterdäck och jag har beställt två fina läsglasögon. Jag ser väldigt bra på långt håll och jag har jättesvårt med progressiva så jag fortsätter att använda mina läsglasögon när jag behöver. Har ett par progressiva och ett par terminal sedan gammalt också.

Jag trodde jag hade fått så mycket sämre syn men det var bara lite sämre när jag läser. Så nu är man pank 🙂 skämt å sido så mycket pengar det går till allt man ska fixa i livet. Lite mat har inhandlats också och jag har hjälpt sonen med att packa lite men han ska ju bara flytta en trappa upp.

Imorgon ska sista maten inhandlas i vår lanthandel där är så skönt att gå och lagom stort.

Granen har kommit in i vardagsrummet men den här bilden är innan granen och innan vi möblerade om. Nu väntar jag den här och den här snygga kudden till soffan. Brukar ju handla lite Lexington varje år till jul så det får bli julklapp till mig.

Ja nu längtar jag till allt så mycket, barnen kommer hem och sedan fira jul med svärmor och svärfar och sedan med mamma och bonuspappa, syskon mm Det är ju människorna man längtar efter. Kalle och jag vi köper inga julklappar, Jag ska ju få ett bord till växthuset som jag ska hämta så det är jag så tacksam över. Nu ska vi äta här och kika på bonde söker fru.

Kram Lotta

Massa nytt och fint på Lindex HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *