En vanlig ledig dag

Igår när jag gick till jobbet såg jag inte ut som ett skogstroll i alla fall men idag bara kände jag att absolut inget smink eller glitter eller örhängen eller vad det nu må vara. Men det är ju det som är så kul nu. Att jag har dagar igen som jag kan klä upp mig på för jag märker att jag uppskattar både dagar när man får göra sig fin och de dagar man slipper smink osv

Pettson och jag tog en promenad till berget idag som ligger andra sidan sjön. Där stod vi tittade ut och såg att slambilen kom och tömde brunnen hemma hos oss 🙂 Det var så fin himmel idag så jag är så glad att jag gick ut i skogen en sväng och hunden är så lycklig såklart.

Sedan var det dags att åka in till Kisa för att fixa naglar och håret. Det är så skönt att ha allt så nära nu. Tidigare åkte jag en timme för att komma till frissan nu säger det bara svish. Jag skulle sätta på nya vinterdäck men de skulle ha lunch så det får bli imorgon. Det blir mycket utgifter nu med däck och optikern imorgon men så får det bli. Försöker bocka av viktiga saker och har fler på listan. Tvätten där bakom håller jag också på mig men det blir inte så mycket på 2 personer.

Hos frisören ser man jobbet på andra sidan torget. Tänk så många förändringar vi gjort sista tiden och så bra det blev. Det här är hemma nu och allt är så lätt och smidigt.

När jag satt hos frisören köpte jag mig en fin korg på marketplace, den blir perfekt till växthuset att ha pyssel i. Ska hämta imorgon.

På vägen hem köpte jag mig också en ekorrmatare. Har ekorrar här ute och det skulle vara så mysigt att få mata dem, de är ju så söta.

Nu ska jag lata mig kvällen lång och imorgon blir det nya ärenden och hälsa på barnen som packar för fullt och snart ska flytta.

Kram Lotta

Min stickade kjol här och blus här

Massa snyggt Spetstopp här, klänning här och fint ljusblått här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”En vanlig ledig dag”

  1. Tack för alla mysiga inlägg. Er stuga är ju verkligen en riktigt härlig julstuga, en sån man skulle vilja fira jul i 🙂
    Ha en riktigt god jul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *