Hej sista julveckan

Då går vi in i sista veckan före julafton och för min egen del känns det lugnt. Jag började i oktober med att fixa för jag tycker jul är hela denna långa tid. Julafton är inte det mest magiska med jul men jag tycker om när vi vaknar på julafton och barnen och vi delar ut julklapparna i vår familj. När barnen var små var jularna som i Bullerbyn, tomten kom och allt det där. Jag har älskar våra jular och jag älskar den här tiden även om vi har tuffa saker som sjukdomar inom släkten som vi måste hantera.

Både mina föräldrar och mina svärföräldrar pyntar väldigt mycket och det är vackert överallt med massa mat osv

Idag är det jobb för mig och jag hoppas på många glada kunder som vill ha paket inslagna.

Mitt julpynt finns tex här

Jag försöker att inte ha så höga krav på mig. Det säger bara svish så är det över så hälsan och må bra går först. Jag är tacksam att ha det litet för jag orkar inte springa omkring och städa en massa osv Allt är så lagom nu och alla bitarna har sin tid. Jag har fart runt mycket före jul förr men det går inte längre på samma sätt, men det blir lika bra ändå.

Ha det fint

Vackra saker till hemmet, Bloomingville här

Kram Lotta

Så snygg jacka här , Vila massa fint här , nyheter inredning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *