Jul i gästrummet

Det var så skönt ute på morgonen så jag tänkte mig en utedag men nu har det regnat hela dagen så det blev pyssel inomhus. Jag tvättar mina jullakan i vårt sovrum och ska gå och lägga mig en stund när det är klart. Här i gästrummet ska jag nog bädda rent innan men sedan är det klart.

Kalle får ta den vanlig städningen på fredag när jag jobbar så ska jag handla maten. Vi har skrivet listor idag och ska planera allt som är kvar men det är inte så mycket och jag jobbar i klädaffären två dagar och de andra dagarna får jag hålla med det andra här hemma.

Lilla granen är uppe i gästrummet/kontoret och det mesta ser ut som det gjorde även förra året. Jag älskar vår övervåning, så mysigt med snedtaken oh så nöjd med tapeterna.

Alla julklappar är i stort sett klara och det här är småbarnens julklappar som ska med till mamma.

Funderar på vad jag ska ha på mig på julafton och kvällen innan, men den här tröjan är så fin.

Nu ska jag bädda sängen för nu är mina lakan rena och torra och sedan blir det som sagt att sova en stund. Min hjärntrötthet tycker om sömn på dagen när jag är ledig och helst när det blir mycket intryck. Igår var det både jobb och vacker julkonsert.

Ha en skön och fin kväll ❣️

Vill ni handla sista julklapparna till barn och barnbarn rekommenderar jag här och här och här

Ha det så bra, ta hand om er 🌲

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *