Vi har klätt granen

Jag har kommit hem efter jobbet och Kalle har fixt lunch och nu ska jag snart på julkonsert med barn och föräldrar. Jag känner mig så glad för mitt nya jobb, det är så kul att hjälpa kunder, slå in paket och prata en stund och lördagar är bara några timmar och jag trivs så bra.

Vi klädde granen igår men jag har inte hunnit ta några nya bilder, nej det får bli dessa igen som jag tycker om så mycket.

Tänk att jag en tid inte hade nästan någonting rött men nu lyser det rött här igen i varje hörn.

Jag är så glad att vi satte in en kamin i vardagsrummet för det blir ju så mysigt när man eldar och sitter där och tittar på tv:n

Jag brukar handla lite Lexington varje jul, men i år har jag inte köpt mer än en handduk. Min svarta ljusstakar här var visst på rea nu vi får se om de ska vara i växthuset annars flyttar jag in dem här på bordet.

Då ska jag fixa ordning mig här och åka på julkonsert.

Ha det fint❣️

Kram Lotta

Rabattkod hos Ellos i december FYRAARSTIDERJUL HÄR

(Ger 33% rabatt på den dyraste varan och 5% extra rabatt på redan nedsatta priser)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *