Den här stunden

Jag uppskattar så mycket den här stunden när jag får skriva till er. Några tankar att dela eller bara hur en vanlig vardag kan se ut. För mig är det här en del av min dagbok där jag över tid kan se hur livet varit och hur tankarna har gått.

Ikväll ska jag sätta in granen eller granarna , jag ska ha en i gästrummet som vi brukar ha. Jag tycker om att sitta i mitt sovrum och se granen lysa där inne på kvällarna.

I helgen ska jag på julkonsert med Elin och hennes pojkvän och min mamma och bonuspappa ska också dit så det kommer bli en fin och mysig stund. Nästa vecka ska jag mest pyssla inför jul och det är också fördelen med att driva eget företag att man kan välja lite att vara lite mer ledig. Sedan åren när jag hade väldigt mycket efterskatt, saker går sönder, man tjänar dåligt med pengar är inte lika kul men än så länge har det vägt upp sig.

Vit kuddar här, mörk kudde köpt här förra året

Nu ska jag ta och fixa ordning mig för att åka och jobba. Det blir skinnbyxor och jultröja och så hoppas jag orken finns ikväll att klä granen. Jag ska be Kalle ta in dem så de får torka lite.

Ha en fin dag 💕

Kram Lotta

Fin klänning här och topp här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *