Så himla nöjd

Reklam för Skincity

Jag frågade ju er om rengöringsprodukter och fick tips om Maria Åkerbergs Olive cleansing och Foaming wash Gentle och dessa två har jag testat nu och kan varmt rekommendera till er. 2023 ska jag tvätta av min hud lite mer noggrant och letat produkter till det. När jag använt dessa så känner man sig ren i huden och så fräsch. Ja det här är produkter som man testar och som man vill rekommendera till andra.

På Skincitys hemsida kan man också göra en hudanalys helt kostnadsfritt och det har jag gjort. Då kan man också få tips på produkter och vad som kan passa sin ålder och sin hud.

Olive Cleansing innehåller olivolja som avlägsnar sminket på ett skonsamt sätt. Jag masserar in det i ansiktet och använder pads till ögonen och sedan tvättar av med vatten. Jag fick också tips att till nästa gång beställa Precleansing Oil Gentle som är bra till mascara så den funderar jag på att också beställa.

Foaming wash Gentle passar tex bra att ha i duschen när man vill tvätta ansiktet lite extra rent. Den är anpassad till extra känslig hud och jag har ju rosacea som från och till är lite mer eller mindre besvärlig . Den stora skillnaden för mig när jag började använda dessa produkter är att man känner sig verkligen ren i huden efteråt som när man varit på ansiktsbehandling.

Här har jag haft på Olive Cleansing innan jag ska tvätta av det.

Jag köpte också kallpressad Jojoba oil som jag avslutat med i ansiktet och efter dessa gånger känns det lite som när man varit på spa. Jojoba oil går bra att använda till händer, sår, i badvattnet för små barn osv.

Jag är i alla fall toppennöjd med dessa produkter och kan varmt rekommendera dessa till er.

Skincity har just nu 20% på dessa produkter och på massa mer HÄR och gå som sagt gärna in och gör hudvårdsanalysen.

Ha en fin dag alla gulliga bloggläsare

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Så himla nöjd”

  1. Ja, jojobaolja och olivolja är bra för huden, liksom apotekets mandelolja. Vill man hålla i pengarna så går det bra med olivolja från mataffären. Fler kontroller av det som är tänkt att äta än att använda utvärtes. Spännande med odlingarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *