Ont i bihålorna

Vi skulle åkt på fest idag men Kalle har ont i bihålorna efter vi haft covid så det blev att stanna hemma. Ja det var tråkigt, jag som var så taggad och vi som köpt nya kläder osv. Så kan det vara ibland. Jag kunde åkt själv men det kände jag inte att jag ville. Nu får det bli myskväll hemma istället.

I köket är det sig likt förutom att jag handlat några kryddor och lite nya växter. En rosmarin på köksbänken som luktar gott när man stryker den med handen och kan användas till matlagning.

Jag har inte köpt mig någon tvålpump än till diskmedlet. Jag hittade en tom hand wash flaska som jag fyllde upp.

Jag var och fixade naglarna idag och det tycker jag är kul att göra igen. Innan jag åkte hem så köpte jag mig en sån här rosa kofta som jag pratat om, så fint med rosa nu och lite färg.

Ha en fin kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Ont i bihålorna”

  1. Åh vad tråkigt med festen när du var taggad, men vad är väl en bal på slottet liksom 😊😊 , ja det brukar ju dyka upp fler tillfällen! Tack för tipset på koftan, vilka fina färger det fanns! Kofta är så himla användbart både sommar och vinter men jag vill ju helst ha knappar. Ha så fin helg o krya mannen, vad jag hör runt alla som haft covid är det lurigt och tar tid att bli helt ok. Kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *