Att se det stora i det lilla

Tjohooo jag vaknade piggare idag igen, ja ni livet säger jag bara. Upp och ner. Jag vill helst inte tillsätta några hormoner men vi får se hur det går med det.

Min körledare skickade ljudfiler på alla sånger vi ska sjunga framöver. Jag har övat lite i köket, blir så lycklig av att sjunga. Jag har också varit ute och tittat på soluppgången och solen som lägger sig på träden på andra sidan berget. Jag har alltid känt att naturen ger så mycket glädje och går man in och läser om saker som gör oss lyckligare så är en sak ”att se storheten i naturen, se det lilla i det stora” så mår man bättre på sikt. Det kan man öva upp och ger oss oxytocin. Jag har väldigt sjuk förra året, så mycket stress av olika slag de senaste åren som jag blev sjuk av så mina förmågor och må bra måste övas upp igen.

Idag blir det lunch hos mamma, promenad med min bästis och besöka min syster. Kalle jobbar hemma oftast tre dagar i veckan så idag får Pettson vara hemma hos husse.

Jag har börjat fundera lite på vad jag ska odla i år. Mina pallkragar just nu har ju massa vatten omkring sig och vi behöver ta ner några träd för att få in mer ljus i köksträdgården. Jag jobbar med jorden genom att hälla i bokashi och på hösten lägger jag i löv. I vår får det bli lite mer gödsel. I mitt förra hus hade jag jättebra jord så det ska kunna bli här med. Sjövatten är ju toppen att vattna med också.

Nej nu önskar jag er en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Att se det stora i det lilla”

  1. Då östrogenet i kroppen minskar med åldern kommer man i klimakteriet och vissa får besvär av olika slag, nattsvettningar och sömnrubbningar är väl vanligast.
    Se till att äta många livsmedel med naturens eget östrogen så slipper du besvären. Naturligt växtöstrogen kan du googla så ser du vad som är bra att äta. För mig har det varit guld att ex varje dag äta linfrön, sojabönor mm👍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *