Rutig duk och kungsängslilja

När jag skriver till er så tittar solen fram, i helgen ska det bli lite varmare och jag ska jobba några timmar och sedan blir det trädgården för hela slanten. Finns det något bättre denna årstid när solen kommer fram, man känner solen i ansiktet och man får vara ute.

Här inne försöker jag skapa lite vårkänsla och lite bistrokänsla med den rutiga duken.

På bordet ställde jag en kruka som jag gjort i keramiken med en vit kungsängslilja som jag gräver ner i trädgården sedan.

Några körsbärsgrenar får blomma i en vas jag hittade gratis på återvinningen..

Att se sina egna små krukor på bordet som man skapat själv ger en fin känsla. Tänk att jag vågade börja med keramik, träna och nu gjort något eget som jag kan använda här hemma. Det är så lätt att fastna i tanken att det kan inte jag istället för att slänga sig ut och prova. Just nu känns det som jag aldrig vill sluta i keramiken, finns alltid så mycket att lära sig och jag älskar att känna den känslan. Att vara nyfiken.

Ljustakar här och ljus här

Nu ska jag fixa ordning lite här för sedan blir det frisören idag och några ärenden. I eftermiddag ska jag vara i trädgården och ikväll är det kör igen. I kören sjunger vi vårsånger så det ger mycket glädje.

Ha en fin dag 🌸

Kram Lotta

Min rutiga duk här, finns andra rutiga dukar här, korgen är köpt på Kaptenbostaden i Sya, stolar här

Fina nyheter här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Rutig duk och kungsängslilja”

  1. Dina egengjorda krukor är SÅ fina!
    Jag har länge drömt om att lära mig arbeta med keramik – det verkar så roligt! Måste göra slag i saken snart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *