Citronträd och citronservetter

Det ska bli fint väder i helgen. Jag jobbar några timmar på lördag men ska hem sedan och vara i trädgården. Nästa vecka jobbar jag mer i klädaffären igen så den här veckan ska jag vara med människor och i min trädgård. Det är skönt att få lite av allt. Jag älskar ju mitt nya jobb och är glad för de dagar jag får vara där, de betyder mycket för mig.

Möbler här

I trädgården på våren blir det mycket kostnader men det är det jag älskar och prioriterar. Lasset med makadam som kostar en del, jag har bokat en kille som jag med att fälla träd som vi behöver göra nu i vår och så börja köpa saker till nya altan och uteköket.

Jag ska fälla några stora träd som står nära hus och växthus och istället plantera lite vackra körbärsträd mm Planteringen av köksträdgården är så rolig och att det kostar mycket och man inte kan göra allt på en gång är bara bra. Det är själva vägen fram som är grejen. Att längta och planera vill man aldrig ska ta slut.

Men idag ska jag åka med svärmor och köpa bebiskläder här och här för i veckan som kommer kan det bli en liten bebis i släkten. Å vad vi längtar! Det ska bli mysigt att umgås med svärmor. Jag ska också till sonen som vill odla en massa på balkong och i pallkragar i stan så vi ska till någon trädgårdsbutik och fixa jord mm och jag villhöver något citronträd, servetter och gula ljus. Men först återvinningen som jag besöker minst en gång i veckan.

Nu gör vi oss en bra dag 🌺

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *