Så glad för att ha framtidspirr

Jag har städat och jobbat här på förmiddagen så i eftermiddag ska jag gå ut och fortsätta köra bärlager. Bärlager ska vara under gruset. Vi fixar marken nu så det blir hårt och sedan får man börja skapa med grusgångar, rabatter, träd. Jag tänker ett fint plank bakom växthuset med något tak där det kan slingra en växt. Ja drömmar finns det många, så glad för att ha framtidspirr.

Igår jag satt här i växthuset och jobbade undan lite och det var soligt ute. De där stunderna solen glimtar igenom och man får vårkänsla är så värdefullt. Kalle började riva trappen som ska bli altan och utekök.

Jag försöker att ta hand om alla de stunder jag har genom att försöka se positivt, det gör att jag mår mycket bättre i livet, sedan är det svårt de dagar jag är trött mentalt. Att skala ner på saker och sänka kraven betydligt har hjälpt mig. Livsnödvändigt skulle jag säga. Jag har helt andra krav på mig själv och jag jobbar mycket mindre nu än vad jag gjorde förr men jag behöver heller inte vara sjukskriven.

Att kunna gå ut varje dag hjälper mig mycket. Hade tänkt att köra vattengympa men får mycket rörelse av att köra skottkärra också.

Ha en superfin och skön dag 🌸

Kram Lotta

Superfina badkläder På Ellos här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Så glad för att ha framtidspirr”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *