Änglagård så bra musikal

Vi hade en sådan mysig och bra dag igår och tog bussen till Stockholm och det var ju supersmidigt och billigt. Bussen var däremot försenad så vi kunde inte gå på stan någonting innan men när vi kom upp gick vi till Oscars teatern som ligger precis bredvid bussterminalen.

Vi tog ett glas bubbel och en kaffe innan teatern och köpte med oss mat som vi åt bussen eftersom vi blev försenade.

Änglagård var är en fantastisk upplevelse. Den hade allt man kan önska och lite till, så mycket vacker musik och underbar skådespeleri. Om du har möjlighet så se den musikalen!

Efter Änglagård blev det det en middag innan bussen åkte hem igen. Det här var inte sista gången jag åker till Stockholm för att uppleva en musikal, å nu vill man bara göra det snart igen. Vilken glädje och energi man får av att uppleva det tillsammans med sitt barn. För mig var det toppen med en föreställning på eftermiddagen för kl 24 var jag hemma igen och idag somnade jag om till kl 10.

När jag vaknade på morgonen blev jag så glad med dessa meddelanden från barnen som tycker lika mycket om att umgås med oss som vi gör med dem. Kalle umgicks med Philip igår. Vi har också våra kriser inom familjen, alla som mår dåligt i perioder, både bra och dåliga saker som vi är med oss tillsammans, men vi hjälper varandra, finns där och stöttar och tycker om varandra och har så kul när vi gör saker. Familj är så viktigt och inte känna sig ensam.

Nu ska jag jobba i trädgården, mer om det i nästa inlägg🌼

Kan tipsa om fina grejer i citron som Elin visade mig här och här

Ni som undrade över min kappa på instagram, den är gammal men liknande här

Ha en härlig och solig dag ☀️

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Änglagård så bra musikal”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *