Nu blir det Änglagård

Jag bjuder på lite tulpaner idag och en stor längtan efter allt som komma ska. Igår var jag ute och i mitt växthus hela dagen så idag ska jag ta med en krans till Elin.

Min stora grushög kom igår, det är makadam det som ska ligga under det fina gruset. Jag ska fixa med marken runt växthuset lite mer så det blir hårt och det ska bli så kul. Jag älskar köra skottkärra och bli trött i kroppen och få vara ute en hel dag.

Idag blir det Änglagård med Elin, vi ska till Stockholm och titta på teater och äta lite god mat, kika i affärer osv Men sedan bär det hem ikväll igen. Skönt att gå på Änglagård på dagen känner jag och lagom för min trötthet. Så härligt att kunna göra sånt här igen. Kalle och Philip ska ha en egen dag de två också så det blir roligt för dem.

Imorgon kommer ett inlägg hur vi har haft det i Stockholm 🌺 Ta hand om er.

Kram Lotta

Vårnyheter HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Nu blir det Änglagård”

  1. Var på Änglagård i december- toppenbra! Det ligger en champagne bar mittemot teatern! 🥂 Ha det så trevligt i hufvudstaden!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *