Roliga dagar

Innehåller annonslänkar

Vilken vecka! Så här många upplevelser som jag varit på och haft den här veckan har jag inte kunnat eller klarat av på länge, men nu får det bli lite lugnare vecka. Igår hade jag allahelgona konsert med kören, eller vanlig gudstjänst. Det var en väldigt fin stund i kyrkan med ljuständning och minnas de som inte finns med oss längre. Svart var klädkoden.

Direkt efter kyrkan åkte jag och hämtade min mamma för att åka och titta på min bror som sjöng med sin kör Sångabröderna. De hade Kärringakvälla med sång, spex och mat och det var så kul!

Idag kom Elin och pojkvännen och Philip hit. Vi har grillat korv, fiskat och varit en kort tur till skogen. Elin och jag tog kanoten. Skönt att vara utomhus. Älskar vara ute året om.

Nästa helg är jag sugen på någon julmarknad, ja vi får se vad vi ska hitta på. Det går fort till jul nu. Jag ska åka och köpa lite mer utomhusväxter och börja vinterpynta på verandan. En sådan här ljusslinga runt fönstret är så fint. Nu finns det en mistel här som också var jättefin.

Å vad man längtar efter allt och det ska bli så kul. Barnen kommer hem i jul och Elins pojkvän ville också fira med oss. Älskar den här tiden som kommer nu och det gäller att lägga sig på en nivå så det känns mysigt och fridfullt.

Ha det bra

Kram Lotta

Stickad klänning här
Julklänning 149 kr här
Klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *