Mysmorgon med kaffe och fåglar

Reklam Ellos

Godmorgon mina fina bloggläsare, ja eller god förmiddag blir det nog när detta inlägget kommit ut. Så här sitter jag på morgonen och kollar på fåglar och dricker kaffe. Lagom terapi att starta dagen med 🙂

Jag kommer starta med lite mer vinter/julbilder framöver. Den här veckan ska jag börja med lite hyacinter, rosa julstjärna osv Jag ska börja pynta ute. Jag ska åka till mitt lager och hämta alla julsaker så jag kan sätta upp lite juldekorationer runt fönster osv Tomtarna kommer upp till advent.

Pyjamas från Ellos Collection som finns här. Så himla gosig och skön, älskar flanell.

Jag vill ta hand om den här tiden nu för den går så himla fort och alla vi gör det på våra olika sätt. Här har vi så mycket mindre än vad jag är van vid och det är så skönt.

I butikerna har julen börjat för länge sedan och i år finns det så mycket fint. Jag har plockat ut lite favoriter från Ellos Collection här nedan.

🤎 Din kampanjkod: ANNECHARLOTTENOV22

Kampanjkoden är giltig från 01.11 – 30.11 , och kan endast användas en gång.

Du får 33% rabatt på din dyraste vara, gäller allt och endast Ellos Collection och ordinarie pris
Hus här
Ljusstake här
Kudde här
Julpynt här
Presentpapper här
Julmatta här

Nu ska jag hoppa ur den här pyjamasen och ta ut hunden på en liten promenad. Försöker gå ut mycket när det är ljust så man får lite sol på sig om den är framme.

Ha en superfin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *