Fina Fritidskläder

Reklam Tuxer

Jag älskar att vara utomhus i trädgården eller i skogen och då är det ju bra fritidskläder som gäller. Då blir jag extra glad över att få jobba med Tuxer och få visa upp deras sköna kläder här på bloggen. Det här setet är både funktionellt och så snyggt tillsammans.

Du hittar den fodrade flanellskjortan HÄR som finns i olika färger och byxan Stina tights HÄR. Byxan är även skön som en innebyxa om man föredrar det. Jag har medium i byxor från Tuxer och Large i skjortan. Mina andra favoritbyxor som jag har i tre färger finns HÄR

Tuxer fyller 31 år och firar det med 31% rabatt , koden i kassan är Tuxer31 ( tom 13 november på ordinarie priser)

Om det är varmt väder så fungerar det ju bra med underställtröja och sedan en fleecejacka. Charlotte jacket är superskön att bära mysiga vinterdagar och finns HÄR. När det är kallt väder då har jag denna under en jacka och då håller jag mig varm länge.

Tuxer har fyllt på med massa fina jackor HÄR, byxor HÄR och överdelar HÄR. Jag bor i mina kläder från Tuxer när jag är hemma och kan varmt rekommendera dem.

Tuxer firar 31 år i november och delar med sig av en rabattkod , Tuxer31 ger 31% rabatt på ordinarie priser ( tom 13 november)

Ha en fin helg 🍂

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *