Pynta julgranen

Innehåller annonslänkar

Min man har hjälpt sitt gamla jobb både med utomlandsjobb i två veckor och jobba med flygplanen i hangaren sista tiden och nu har han varit på kurs en vecka med sitt nya jobb så jag har inte sett honom lika mycket sista månaderna. Han har fått jobba lite dubbelt, men nu äntligen kommer han hem och ska bara jobba på sitt nya jobb och hemifrån här i stugan några dagar och sedan ledig i jul.

Kulor gamla, silverhängen tex här och här

Ja vi längtar efter det båda. Längtar att ut och gå lite, kanske åka på någon liten utflykt och så få hem barnen och fira här med uppesittarkväll, paket i julstrumpa och träffa släkten på båda sidor. Jag älskar mina människor vi har omkring oss och att det inte finns något drama, inget som skaver allt är bara lugnt och skönt och alla mår bra. Vi hjälps åt.

Jag kom på att jag ska till frissan idag och fylla i mina grå också så det ska jag göra och passa på att jobba lite där i frisörstolen och sedan träffa ungarna på mys. Jag önskar en fin fredag och imorgon tittar jag säkert in här igen till er. Vi har inget planerat i helgen. Jag tror Kalle bara vill vara hemma. Det kan nog bli bad , tända brasa och gå promenad.

Ta hand om er alla

För dig som letar julklapp så rekommendera jag ett presentkort tex här

Kram Lotta

Köp presentkort i julklapp tex på inredning HÄR eller kläder och inredning HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *