Julpyssel i Huset

Det blev en latdag här med att bara gå i myskläder och fixa lite här hemma. Vi har varit ute en promenad såklart med djuren men nu blir det bara gå här hemma och fixa och dona lite. Älskar sådana dagar!

När jag säger latdag då är det för man är hemma, men sedan fixar man med lite olika saker men det är bara mysigt. Kalle tittar alltid på vinterstudion så det är ett hemtrevligt ljud när det är på.

Imorgon har vi inte heller något bokat, vi behöver nog åka och handla lite mat men annars blir det nog bara att vara hemma då med.

Så här blev en av gå bort presenterna. Jag gör lite olika beroende på vem vi ska till. Lite av varje av sånt som ändå går åt.

Jag ser fram emot så mycket den här veckan som kommer. Det ska bli sköna dagar och jag längtar så mycket efter att fira jul med barnen. Uppesittarkväll blir det såklart.

Ha en fin helg

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Julpyssel i Huset”

  1. Hej!
    Er altan är så himla mysig, och man vill verkligen gosa in sig där. Du är väldigt duktig på både helhet och detaljer. Jag tycker det är svårt då det ofta blir lite spretigt. Men njuter av dina bilder istället.
    Ha en fin julvecka!

  2. Hej 🤗 Vad fint ni har det. Vad är det för ljus du har i adventsbarnen? Fint när de är så långa.
    God Jul önskar jag Er 🥰🎄❄️

    1. Hej, ljusen har jag köpt i Oskarshamn på Liljeholmens så det är deras märke. God jul till dig med. Kram 🌲🌲

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *