Jul i sovrummet

Den här helgen har varit så skön. Igår somnade jag kl 22 och vaknade kl 11 idag, jag kan sova så mycket och min kropp verkar behöva det. Det känns som hjärnan läker av all sömn.

Kalle har tittat på en massa olika sport och jag har städat sovrummet och gjort fint där inne.

Jag har bara varit ute några rundor med hunden. Nu sitter och planerar upp sista julveckan och har inte så mycket att göra mer än att köpa maten.

Gammal ljusstake från Darlarna

Jag ska skriva lite mer om hur jag tänker och planerat upp den här julen så jag minns det till nästa år, för det här julen är en av de bästa som jag haft sista åren. Så lagom av allt och jag har lust och glädje.

Nu ska jag fortsätta att planera upp lite inför veckan och kika på några program. Imorgon blir det nog en tur till stan när mannen ska jobba några timmar. Nu har jag varit hemma hela helgen så det blir mysigt, får jag tid över ska jag sätta mig med en kaffe och titta på folk.

Ha en superskön kväll och ta hand om er

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Jul i sovrummet”

  1. Men åh så mysigt ni har det. Såna där lakan skulle jag gärna ha men får nöja mig med de i beige och vitt jag köpte på Hemtex för ett tag sen. Flanell är ju så skönt sova på/med 😊 Ha en härlig julvecka 🎄

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *