Julen är lång

För mig är julen lång, flera månader och julafton är bara en liten del i den. Det är första snön, köpa första hyacinten, skapa första juldekorationen, baka första lussekatten. Julen är dofter och smaker och vackra saker för ögat och alla människorna som jag tycker om. För mig börjar julen i november när jag får börja pyssla utomhus och sedan inomhus.

Jag ska minnas det jag gjort och det tempot jag haft i år för allt har varit så lagom. Om någon säger att det är tidigt så ska jag inte lyssna på det utan bara göra allt som är rätt för mig/oss.

Jag önskar just nu att julen är längre. Det har varit så roligt att förbereda allt. Skapa tomte på keramiken, sjunga julsånger på kören, hälsa på mamma och huset är pyntat, gå på julmarknad med Kalle och Elin, baka pepparkakor med Philip. Å vad jag har lagt dessa saker i minnesbanken. Nej julen är lång och tycker om allt omkring julen som man kan göra denna mörka tid men det måste ske i små portioner lite då och då för att det ska vara mysigt.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Julen är lång”

  1. Håller med, jag började i tid i år. Hela nov och dec har jag njutit, bakat, gjort julgodis, handlat julklappar, haft små glöggfester med vänner. Tänk nu att julen varar ända till tjugonda Knut🤶

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *