God jul från mig

Här har lugnet lagt oss i stugan och jag började dagen med att gå upp lite tidigare för att tända ljus och prata en timme med min bästis. Mysmorgon kan man säga. Å vad jag njuter av att ha det bra. Igår var en så härlig kväll med kören när vi åt mat tillsammans och övade det sista inför julafton.

Kalle och jag var och handlade maten och allt gick lugnt och smidigt och inte så mycket folk i affären.

Idag kommer Elin, Philip och Karl och jag har lite små plockisar jag ska förbereda inför kvällen och Kalle ska fixa revbensspjäll till julbordet imorgon när vi har knyt.

Jag ska gå och sätta i finljusen på några ställen, måla naglarna och fixa mig lite julfin. Ikväll ska vi tända massa ljus, elda i kaminen, tända marschaller och ha uppesittarkväll som alla er andra. Jag ska nog försöka komma ner och ta ett kalldopp också. Jag kommer säkert fota lite bilder om jag känner att jag hinner och har lust.

Men jag kommer troligtvis ta lite ledigt nu några dagar och bara vara med familjen, kör kanske lite på instagram. Ja vi får se. Men tid att blogga blir det nog inte på några dagar. Jag ska släppa allt nu att hemmet ska vara städat, prestera, fixa och dona osv och bara vara närvarande och ledig.

Jag önskar er alla en riktigt fin jul. GOD JUL till er alla mina fina läsare som tittar in. Jag ser att ni tittar in ofta och jag är tacksam för det.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”God jul från mig”

  1. Sååå fina bilder, så stämningsfullt och mysigt ni har det 🙂
    Ja, ta ledigt, njut nu av familjen och allt som hör julen till!
    Tack Lotta för din fina blogg, min absoluta favoritblogg <3

    Önskar dig en riktgt God Jul!

    Kram från Towe i Karlstad

  2. God Jul till dig och din familj! Du gör helt rätt att släppa allt nu och bara njuta. Här kommer barnen hem på julfirande idag. Mysigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *