Julstök

innehåller annonslänkar

Jag har jobbat undan en del saker den här veckan för Kalle har varit på kurs, men nu så kommer han hem igen. Han är inte så mycket för julstök min kära man. Ja han älskar julen och när jag pyntar, bakar och fixar och så och visst kan han köpa gran osv men kanske är det för jag vänder upp och ner på huset när jag gör något. Inte som på bilderna jag visar här alltså 🙂 Kalle älskar jul och snö och vi har alltid firat underbara jular med föräldrar och hemma i våra hus, men själva stöket och stress som det kan bli det hoppar han gärna över.

Ljusstake loppis

Men sedan städar jag efter mig såklart men under tiden blir det rörigt och stökigt men så är det ju. Det är mycket som ska göras som jag tycker om och är roligt så jag väljer att ta hand om det, som julklappsinköpen tex. Jag skrev ju på instagram igår om det att livet är mer än fina bilder och filmer i en telefon och dator. Det vet ni ju, men just nu har jag fått sådan glädje att vilja fota igen. Skapa lite julmagi på bild. Jag njuter av att få pyssla, skapa bilder och få lägga ut till er. Bilder som sedan finns här år efter år. Ni får inte jämföra er med mig, för jag kan ju göra detta på heltid, jag har ingen barn hemma osv

Fina ljus här
Tomtar här

Det var några år som jag inte knappt tog fram kameran, sedan lyckades vi köra över den med bilen när den låg i min väska för några år sedan så min bästa kamera och objektiv gick sönder.

Igår tog jag en ledig dag och besökte mamma och bonuspappa och var på lunchpromenad med min vän Helena men idag blir det att jobba här hemma med content som det så fint heter. Jag har lite lång startsträcka bara men det går bra. Det är därför jag gör lite mindre och finner glädje i det jag klarar av.

Imorgon ska jag ha en myskväll med ungarna, vi ska till stan. Jag hoppas på en god fika och sitta på café och titta på folk och sedan ska jag titta på jullakan, de här och de här. Jag älskar ju Lexingtonstilen men tycker de är lite för dyra för att ha till julen, men brukar blanda. Idag ska jag försöka komma på de sista julklapparna. Nästa vecka ska det bara få vara en vecka utan stress och krav. Kalle har tagit ledigt några dagar och ska jobba hemma då så det blir mysigt med sällskap.

Ta hand om er fina bloggläsare, jag känner inte alla er men jag tänker ofta på vilka ni är och hur ni har det

Kram Lotta

Jul hos Cellbes HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Julstök”

  1. Tack för att du inspirerar oss med fina bilder. Denna jul har jag bara gjort det jag har lust med. Vi håller samtidigt på att bygga en fjällstuga. Så nästa jul ska vi skapa nya traditioner i fjällstugan. Ha en fin jul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *