Promenader i regn

Innehåller annonslänkar
(köpt i Väderstad i en inredningsbutik)

När jag går hemma så brukar jag ibland lyssna på poddar eller på ljudbok. Det är skönt att lyssna på någon annans klokskap än att gå och fundera på saker i sin egen hjärna men ibland vill jag bara ha tyst. När jag är utomhus sätter jag gärna på musik i trädgården. Poddar som jag mest lyssnar på är framgångspodden, Talk to me och Nyfiken på.

Idag har jag mest latat mig men varit i regnet med Pettson och det är så skönt. Älskar när regnet smattrar på huvudet och i ansiktet, det gör en både piggare och lyckligare. Jag är fortfarande sjukskriven större av delen av tiden så det gäller att ta hand om dagarna. Idag har vi sovit på eftermiddagen och det behövdes efter en dag borta igår.

Lexington

Det kommer verkligen sättas lite mer fart här framöver med både jobb och allt som ska göras utomhus och det ser jag fram emot. Jag längtar tills de kommer och sätter upp staketet och ska lägga sten på framsidan. Jag kommer ha mycket att måla ,men det är bara kul.

Imorgon ska jag till frissan och få lite färg och så fredagshandla lite innan det blir helg.

Kalle sitter och kollar paket med antenn och router så att det ska fungera lite bättre nu när han snart börjar jobba lite mer hemma. Idag har jag också beställt lite fina vårkläder med jacka, tröja mm som jag ska visa framöver. Älskar ju den där marinastilen och helst till våren.

Ha en fin, fin kväll

Kram Lotta

Lampett HÄR
Lampett HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Promenader i regn”

  1. Åh, djurpyramiden är underbar! Har letat länge efter en sådan. Var det längesen du köpte den? Vill du säga vilken inredningsbutik i väderstad det var, så är jag tacksam. Ha en fin helg! / Stina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *