En fin dag

Å vad jag har hade det bra igår och vad mycket energi det ger att träffa människor som man kan utbyta erfarenheter med och känns en stark värme och närhet till. Jag har verkligen saknat att kunna åka iväg och träffa alla som jag lärt känna under mina år med bloggen.

Sofia kom jag i kontakt med när jag gjorde reportage hos henne och gav henne senare tips på att utveckla hennes verksamhet som nu går toppenbra och jag använde henne också som skribent till mina reportage. Hon startade sin blogg ( som är stängd nu) men fortsatte med podd, instagram och utveckla stickmönster mm

Ja hon är magisk på att hitta på mönster till tröjor, vantar, sockar osv och känd i sin bransch ute i världen.

Sedan har hon som en urkraft av lugn, klokskap osv som hon så generöst delar med sig av och som man vårdar ömt. Väldigt många människor som jag lärt känna lever inte och är inte precis som jag men vi drivs av vår längtan att vara kreativa, leva ett liv som vi tycker om. Hoppar på och vågar saker osv Sofia sa flera gånger igår ”man vet ingenting om vad som kommer hända i livet så man kan inte vänta på allt och oroa sig” och det är nog just detta som gör kemin stämmer så bra. Man kan göra nya saker, vara lite galen ibland och det är befriande och härligt! Jag älskar vara med människor som är intresserade av mig som människa, där vi kan prata framgång, dela erfarenheter eller jobbiga saker och där man kan få vara allt.

Idag ska jag bara vara här hemma och komma ifatt med lite jobb. Jag börjar ju jobba lite mer i februari igen och det märks att det börjar dra igång. Jag måste fundera mycket på mitt 2022 och vad och vilka jobb jag vill göra osv Men det är här på bloggen som jag vill vara mest även om instagram är en stor del av detta jobb nu och roligt med story där man kan vara spontan.

Nu är det bäst att sätta fart med dagen och ta fram kalendern så man får koll på allt framöver.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”En fin dag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *