Fårskinn på stolarna

Jag har gjort ganska många saker den här veckan för att vara mig så idag landar vi mjukt och är hemma hela dagen. Vi har lite saker att ta tag i som står på göra listan som att betala in skatten på sålda huset osv. Saker som är skönt att bli av med. Jag försöker att ett ”fritt huvud”. Att inte gå och dra på saker som behöver göras.

Kalle har beställt antenn mm nu så vi kan jobba hemma här och får bra internet. Vi försöker beta av saker här som gör att det här huset går från tanken när det såldes att vara ett fritidshus till att bli en permanentbostad. Vi satsar på lite bekvämligheter först som luftvärmepump på under och övervåning, tvättmaskin, diskmaskin, kamin i vardagsrummet, ny duschblandare osv

Det är viktigt att tänka på allt som blivit gjort dessa två åren och detta halvår som vi bott här och se vad mycket vi hunnit med. Det känns inte lika viktigt att det går så snabbt längre, jag är inte så rastlös över saker inte händer i den takt vi hade förr osv För andra går det säkert fort men för Kalle och mig som haft en liten duracellkanin i oss 🙂 så är detta ganska långsamt och så tar vi ju hjälp mycket mer. Sedan har vi ju så mycket mer tid att bara göra vad vi vill nu. Två vuxna människor som inte har några barn hemma längre.

Idag tog jag in fårskinnen och la på stolarna i köket istället och det blev ju så mysigt. Jag ska nog sy upp lite dukar till bordet framöver. Vill ha runda och vanliga så man kan göra fina dukningar. Jag ska till Västervik en dag och också sy upp tyg till våra stolar ska bli något marint, då kan jag kika på lite tyger. Skulle vara roligare att köpa mer tyger som passar detta huset och inte finns hos alla andra och med de rätta måtten till bordet.

Nu önskar jag er en fin , fin söndag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Fårskinn på stolarna”

  1. Men så härligt vårigt det ser ut:-) Här är det snö, is , blåst och -6, fy så jag längtar efter till det jag ser hos dig. Du ser så vårfräsch ut i fint hår och vit jacka och din miljö är helt fantastisk.
    Må så gott och tack för en fantastisk inspirerande blogg.

    Stor kram Marit

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *