Trädgård tar tid och kostar mycket pengar

Jag tror det bor en liten stensamlare i mig, med sten kan man göra så mycket fint. Det enda negativa med sten är att det är tungt men jag är en stensamlare.

Jag har satt så många pingstliljor och tulpaner mm i den här trädgården i höstas. Som jag längtar efter att se allt komma upp 🥰 Träden jag köpte och satte i krukor är utplanterade på olika ställen i trädgården , massa perenner, rosor mm satte jag också i trädgården förra året. Det är mycket pengar som man plöjer ner i trädgården för att få den mysig men å vad jag älskar det.

Det här trädgården kommer inte bli så där pedantisk som jag skötte den förra, den här kommer vara lite mer vildvuxen på sina ställen. Jag kommer utveckla och visa mycket mer av trädgården där uppe vid huset när vi fått staket mot vägen.

Vi planerar ju för växthus där borta vid köksträdgården. Vi ska bara gå igenom några steg för att köpa marken, bygga garage och sätta upp växthus osv så det går tyvärr inte på en dag. Men jag har ju sagt att jag inte har bråttom, men när det gäller ett växthus skulle det gärna få vara klart igår. ha, ha 😄

Ikväll är det Husdrömmar det ska vi kika på

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Trädgård tar tid och kostar mycket pengar”

  1. Vilken trevlig blogg =D… få la kika närmare runt här tiden ger mer tid! Håller heeelt med om att vill man ha en grönskande levande oas i form av växter i sin närhet aka uteplats så kostar det både tid å pengar… oj ojjj jag som ”bara” ha en balkong att tillgå så har fr. slutet av november till idag lagt ut lökar/knölar och fröer för drygt 5000kr, HHAHHAAAA! Men smakar det så kostar det men välmående kommer få sin skörd senare =) Ha en TREVLIG VECKA å på återseende i bloggeriet! Take care out there.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *