Jag har tankar men jag är inte mina tankar

Här väntar vaccination av katten så jag ska snart till veterinären med Findus. Han är så klok så det gäller att sätta för kattlucka och stänga dörrar till sovrum mm så han inte smiter eller kryper ner under sängen. Det är många gånger som han försvunnit precis innan vi ska åka.

Jag fick ett så fint meddelande av Elin igår som fått fast jobb inom barnomsorgen och känner så så nöjd med sina nya arbetskamrater, sitt val av utbildning och att få lön för det. Det var så många år som hon inte sommarjobbade osv och jag vet att det var en del snack om det som att hon skulle vara bortskämd osv Men vet ni, hon behövde bara få leva och bli stark först. För nu gör hon allt med sådan självsäkerhet och glädje. Det känns som hon tar igen allt, för nu har hon hittat vem hon är. Man behöver erfarenheter livet för att bli någon, men cancern tog en del av henne som hon behövde tid att bli stark först innan hon gav sig ut i arbetslivet. Göra revansch på skolvärlden, lägga gammalt bakom sig och sedan kliva ut på ny mark och ta för sig.

Det är så lätt att tro att livet ska vara på ett speciellt sätt men det ska det inte. Det ska vara på ditt sätt. Alla gör olika , alla har olika bagage, alla har olika erfarenheter, behöver mer eller mindre tid osv

Jag älskar orden från Natthiko. Jag har lyssnat på hans bok så många gånger. ”Tro inte på allt du tänker. Jag har tankar men jag är inte mina tankar” De orden har varit med mig mycket sedan boken skrevs. Släpp tanken och bli den du vill vara, gå inte och älta saker. Ha tillit.

Nu ska jag fånga dagen, det snöar ute men idag kikar vi på lite fina vårbilder.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Jag har tankar men jag är inte mina tankar”

 1. Vilken lycka för er att Elin känner så❤️
  Jag är så trött på att människor har synpunker på vad man gör eller inte gör.
  Jag valde att säga upp mig på mitt arbete förra året eftersom jag med min ME inte klarade av att arbeta 100%
  Gissa om vissa i vår bekantskapskrets har synpunkter på vad jag gör (eller inte gör) noll förståelse för att livet inte är så lätt när man mår dåligt.
  Stor kram till er❤️

 2. Så underbara bilder och så kul att Elin har fått en tjänst som hon gillar! Ha en fortsatt bra kväll här blir det ett tuft gympapass!

 3. Jag har lärt mig att EN TANKE ÄR INGEN SANNING. Mycket bra att ta till när tankarna snurrar kring något ”problem”. 🌷🌷🌷

 4. Ja det är tråkigt att alla alltid har så många synpunkter på hur var och en lever sina liv. Alla gör vi väl så gott det går och i egen takt, det borde vara självklart att det är så. Och vilken lycka när man hittar sin väg och kan förverkliga det man vill. Livet kanske inte alltid blir som man tänkt men det kan ju bli så bra ändå. Tack för dina fina blogginlägg som är långa och med många kloka ord🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *