Plock till födelsedagsmannen

Vilken fin dag jag haft och vad härligt det är träffa människor som man klickar med och skulle kunna prata med längre. Det var så trevligt att träffa killen som driver Åvalla Snickeri. Det kommer bli så fint med nya dörrar som släpper in ljus i köket och i hallen.

Nu har födelsedagsmannen kommit hem och jag ska bjuda på lite plock ikväll om han inte vill laga fläskfilé. Jag börjar bli sugen på grillat igen också, men här är det alltid Kalle som står vid grillen och idag tänker jag inte ge det som förslag på hans födelsedag.

Ha en toppenfin kväll, återkommer imorgon när jag har lite mer att berätta och visa.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *