Massa möjligheter

En av de bästa sakerna här är att jag har en mindre trädgård men ändå massa möjligheter att plantera och skapa. Det fanns nästan inga växter eller träd alls när vi flyttade hit mer än vanliga träd då. Jag får möjligheten att börja om och det kan få ta hela livet ut.

En trädgård tar tid och kostar pengar och har man det intresset att hålla på utomhus så har man sitt stora intresse nära och det ger tillbaka så fort man sticker ut näsan.

Jag ser så fram emot att börja gräva lite mer rabatter och planera växter osv Jag har varit i magiska trädgårdar under mina reportageresor genom åren och sådan trädgård har inte jag. Här finns inte alls så mycket om man nu skulle jämföra sig, men det ska bli mer rabatter osv i framtiden.

Trädgården här ska få vara mer vild också, för jag orkar inte vara så där perfekt. Jag ska lägga bra kantstenar så inte ogräset tar över allt för mycket. Sedan krävs det mycket växter också.

Min lilla köksträdgård ger mycket glädje. Sedan får jag erkänna att jag gillar mest blommor och min man gillar ätbart så vi hjälps åt. Mer odlingsbäddar ut mot sjön planeras för mannens tomater osv. Att hjälpas åt och tycka om lite samma saker underlättar. Vi älskar vårt lantliv här vid sjön.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *