Om man älskar sin vardag..

A

Något som är viktigt för mig är att göra fint omkring mig. Jag skitar ner med jord, jag skitar ner mig själv, jag kan kasta kläder omkring osv men jag är också den som röjer och städar mest och älskar piffa.

Att äta god mat och och att duka fint varje kväll är viktigt för oss. Jag älskar att välja tallrik, ett vackert glas, en servett och tända fina ljus. Varje dag. Kalle vill laga god mat så vi hjälps åt. Det har på sätt och viss blivit ännu viktigare efter vår dotters sjukdomsresa för vi vet att vardagen är det bästa som finns.

Kan man älska sin vardag och göra den fin som möjligt så behöver man inte jaga efter massa mer. I vardagen finns grunden till ett behagligt liv. Våran kärlek, vårt hem, våra familj, våra djur, våra samtal, våra val.

Förr hade jag ett så stort behov av ”kickarna”, att alltid vilja ha mer, större och allt det fanns mer någon annanstans än hemma. Visst har alltid hemmet varit min trygga och fina punkt även i stora huset och jag älskade även den platsen men någonting hände efter Elin blev sjuk. Jag såg betydelsen av ett gott kaffe, ett ljus som brinner på bordet, en brasa i köket, en katt i knät osv. Det var det som var det viktiga. Lugnet, tryggheten för att orka, för att leva för att älska livet och se allt som var bra även om det var så mycket som skit med själva cancern.

I vårt hem finns det jag älskar. Jag älskar vår vardag och jag vet att den är så värdefull.

Idag skriver Elin sitt sista prov och sedan är hon klar barnskötare. Hennes resa har också varit så krokig… i skolan, med sjukdomen osv men nu har hon klarat två utbildningar. Så stort. Den där resan som är så viktig och så härlig att följa och se när sina barn utvecklas. När man ser vad erfarenhet i livet gör med en människa.

Ha en fin dag, här väntar ett telefonmöte så nu ska jag avsluta här sedan ska jag på lite mys.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Om man älskar sin vardag..”

 1. Hej! Kollade på porslinet (skålarna) på åhlens, men kan inte avgöra om det är Reactive, Ramen eller de (alltför) dyra Broste nordic? Vilket märke, storlek och är de ”tillräckligt stora” för soppa, det är nämligen sådana jag letar efter. Tack för dina fina och tänkvärda inlägg, de ger ofta en påminnelse om att vara tacksam ”i vardagen”.

  1. Hej, det som jag köpt verkar inte finnas längre men i storlek är båda dessa som du nämner samma i storlek. Kram Lotta

 2. Jag njuter också av vardagen och är så tacksam över att ha ett jobb jag älskar, en underbar familj och fina vänner. Jag njuter också av helgen när den kommer. Försöker verkligen att göra det bästa av varje dag. Tänk, om man bara längtar efter något annat. Till semestern. Till någon resa. Till något annat. Hemskt att längta bort livet för det är ju livet som pågår här och nu.

  1. Ja livet går så himla fort, så viktigt att finna en glädje i sin vardag och och det man har hemma. Kram ❣❣

 3. Jag njuter av vardagen och hade älskat att duka fint varje dag, tyvärr uppskattas det inte av resten av familjen. Maten slängs i munnen ändå eller så rusar mannen iväg på larm. Jag kommer komma dit hän en dag men just nu så får jag nöja mig med att duka fint när vi har något speciellt tillfälle eller gäster.
  Men däremot kan jag göra det fint överallt annars och det gör jag. Jag njuter av min vardag, mitt hem och det liv vi har trots eller kanske tack vare allt skit i vardagen.
  Kram

 4. Лигандрол (VK5211, LGD-4033) является новым нестероидным пероральным селективным модулятором рецепторов андрогенов (SARM) для лечения таких состояний, как истощение мышц и остеопороз, обнаружен фармацевтическими препаратами Лиганд и разрабатывается компанией Viking Therapeutics. Лигандрол был обнаружен в пробах Всемирного антидопингового агентства (WADA), а также в образцах скаковых лошадей. Как и анаболические стероиды, он может стимулировать рост мышц. ”SARMs показали превосходные профили побочных эффектов по сравнению с анаболическими стероидами, что, возможно, делает их привлекательными для использования людьми, стремящимися получить несправедливое преимущество перед своими конкурентами”.
  http://www.sport-46.ru

  http://google.net/url?q=http://sport-46.com/catalog/ligandrol-lgd-4033

  купить лигандрол
  https://www.sport-46.ru/
  http://www.google.mg/url?q=http://sport-46.com/catalog/ligandrol-lgd-4033

  SARMs – Ligandrol LGD-4033 e6_bc35

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *