Ett glädjande samtal

Idag har jag sovit 20 min på eftermiddagen, det gör sådan skillnad så att jag satte mig här nu och gör ett blogginlägg. När jag fått sova en stund så får jag ny energi , nästan som när jag vaknar på morgonen.

På mina förmiddagar vill jag allt och lite till. Jag är glad för den känslan men efter 15-16 är det ofta en helt annan känsla 🙂 Som det kanske ska vara. När barnen var små då körde man skiten ur sig till kl 22 men så är det lite mer som händer då.

Nu har Kalle kommit hem och har fikat och så brukar vi prata av oss. Ja vi gillar prata om allt så mycket vi kan. Sedan på kvällen sitter han sig vid tv:n och jag går ofta upp och sitter vid datorn och då vill vi vara ifred en stund. Det är märkligt hur man liksom hittar livet på nytt när det bara är vi två. Hur fint det är att ha vuxna barn.

Jag har inte tagit ner stjärnorna eller stakarna, det känns inte så bråttom. Här i skogen är det ingen som bryr sig om sånt ändå, mer än jag då.

Nu ringde Elin precis och berättade att hon ska få komma till en förskola hon sökt jobb på dagen efter hon får sin examen ❣

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Ett glädjande samtal”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *