Det blev en basker

Det är så roligt att se att de inläggen som jag bjuder på lite allt möjligt är ofta de mest lästa så här kommer ett sånt igen. Igår var det strålande väder så efter jag varit och handlat mat så blev det en långpromenad med Pettson. Så härligt!

Jag tycker om att se vyerna över sjön och gnistrande snö. Pettson älskar snö så han blir så lycklig när vi går i snön.

På kvällen la vi oss i var sin soffa och tittade på Mandelmanns och till middag blev det kycklingsallad och ikväll blir det fiskgratäng.

Idag var det dags att ”sätta på ett ansikte” som jag brukar kalla det, så här ser det ut när jag ska sminka mig. Jag dricker kaffe, lyssnar på ljudbok och tar fram min korg. Jag tycker sminka mig är tråkigt och ofta onödigt men tycker om när det är klart, tills jag ska sminka av mig på kvällen. Vilket bök 🙂 Men om jag lyssnar på ljudbok blir det roligare, just nu lyssnar jag på Peter Jöbacks nya bok.

Blus

Sedan bar det iväg på två ärenden. Presenter skulle handlas till stora och små och en tvättkorg till köket att ha återvinningen i så man slipper se en påse skit som står på golvet.

Jag skulle köpa presenter till två herrar och då hittade jag även en basker. Tycker det är lite gulligt och så känner man sig lite chic och jag älskar mössa som ni vet.

En tvättkorg till återvinningen från Rusta som rymmer mycket, blev toppenbra.

Nu ska vi äta och ha en skön kväll. Imorgon är det vilodag igen och jag behöver gå igenom mailen. Nu börjar lite nya jobb trilla in och i februari kommer jag gå upp lite tid och starta igång med lite mer jobb igen.

Ha en fin kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Det blev en basker”

  1. Hej Lotta och tack för en mysig blogg!😍 Måste fråga om ditt fina läppstift, är det ”smak och doftfritt”? 💄Kram

  2. Det absolut bästa och enklaste att ta bort smink med är Garnier Micellar water. Använd pads, behöves inget annat, mycket smidigt. Tar både foundation och annat smink.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *