Naturen precis utanför dörren

Jag ska iväg idag och fixa mitt hår och mina naglar och så lite jobb på det. Jag känner mig lite piggare igen och det ska bli så mysigt att åka bort i helgen. Vi har hundvakt som bor här, både svärfar och barnen kommer så djuren får det bra. Det blir att ladda kylen med massa godsaker till dem så får de lite mysigt de också.

När jag träffade Kalle så hade hans morbror en sommarstuga i Kaggebo som vi brukade låna. Jag älskade åka dit och komma till havet och det var redan då min längtan till vatten startade.

Min Elin och hennes pojkvän brukar också komma hit och bara chilla så jag tror de känner lite samma sak när de bor här. En del tycker det ödsligt och mörkt här ute på landet och vi tycker det är underbart med tystnaden, ensamheten och naturen precis utanför dörren.

Ha en fin dag 🌺

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *