Sätta upp staket

Hoppas helgen varit bra 🌸Jag har mest vilat mig efter kalaset med sonen och veckan som varit. Vissa veckor faller man lite i energin och nu behövde jag vila så igår sov jag mycket.

Nu är flaggan uppe och de är på gång med staketet. Vi ska ringa Eon så de får komma och rita ut elen på andra sidan parkeringen så blir det staket på den sidan också.

Vi har ju tagit hjälp med allting så de kommer och borrar ner markskruv så det blir stabilt och rakt och staketet byggs i sektioner och även grindarna byggs av samma företag. Företaget heter Buchenz alltjänst och han har varit väldigt bra att ha och göra med ( inget samarbete) De är han som samordnar och fixar allt.

I veckan ska vi på semester till våra vänner längst upp i Norrland, så jag har lite pyssla med så jag ska pricka av en massa på listan här. Vi har inte setts på flera år nu så det ska bli väldigt trevligt att få åka bort lite.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Sätta upp staket”

 1. Så skönt att få upp ett litet staket, blir lite ombonat och härligt då, och tryggt för hunden.
  Här blir det bad i dag av vår stora irl. varghund, får vara lite värme så han kan torka.
  Ha en finfin dag och vecka

 2. Oj en har inte riktigt förstått att det går en väg där uppe. Är ni inte sugna på att komplettera staketet med en riktigt massiv högväxande häck. För att slippa nyfikna blickar ner motverka brygga tex….

  1. Anne-Charlotte

   Hej, nej vi vill ha staket för det tycker vi är mycket vackrare och så är det nästan ingen som åker på vägen så det är inget problem. Jag har inte visat att det ligger en väg här för att vi inte vill ha folk som är nyfikna så det är därför du inte sett vägen 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *