Philip 20 år

Igår firade sonen som fyllde 20 år. Vi köpte med oss lite frukost och åkte hem till hans lägenhet och där fanns en trött kille som hade firat med kompisar på natten. Ja den åldern vet ni. En annan är ju för gammal för det där, men han lever livets glada dagar.

Syrran och pojkvän bor en trappa upp så de kom ner och det var så mysigt att få vara tillsammans på hans födelsedag.

Å vad jag älskar min Philip 💕. Han är så fin kille. Snäll och omtänksam och uppskattad av många. Det blev bowling och mat på stan och jag kom på att jag inte kunde bowla med min inflammation i armen som jag haft i 1 år nu. Det börjar bli bättre tack och lov.

Sedan hade vi överraskat med att mormor och bonusmorfar, farmor och farfar kom också. Philip ska ha en fest senare i vår sedan när han ska låna logen hemma hos farmor och farfar för han älskar festligheter och mycket folk.

Presenterna blev bra, han fick bord och stolar, hylla och lampan som jag pratat om tidigare. Gardiner också så nu ska vi bara styla och fixa lite ordning. Men de har ju så mycket för sig i den här åldern så när vi åkte hem då var det dags för nästa firande med ett annat kompisgäng. Idag lär han sova sött, fick ett meddelande inatt att han var hemma. En annan hade ju aldrig orkat i det tempot nu, men nu är man ju inte 20 år längre 😉

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Philip 20 år”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *