Rosa kinder och nya sneakers

Innehåller annonslänkar

Tro det eller ej men jag har börjat titta på tv:n flera dagar i veckan och Kalle och jag tittar ofta på samma program när vi äter middag. Ikväll blir det trädgårdstider. Jag är så lycklig nu för snart är det dags att börja plantera perenner igen. Längtar så mycket efter den tiden.

Solnedgångarna har varit så fina här hemma nu om kvällarna och jag måste ta en stund och bara stå titta på det fina och suga in att vi bor här nu. Älskar mitt hus och att bo här.

Jag har varit och hämtat en av Kalles födelsedagspresenter, ett par Bugatti som han blev väldigt glad för. Känns knappt på foten säger han.

Jag fick frågan vad det var för rouge som gjorde att jag fick rosa kinder och det tipset har jag fått av en annan influencer. Lite orgasm på kinderna så blir man tydligen rosa och söt…hi,hi 🙂 Den är verkligen superfin som rouge och heter så.

Nu tar jag kväll, imorgon ska jag upp tidigt på mammografi och klämma tuttarna och det är jag väldigt tacksam för så de får en koll. Ha en toppenfin kväll.

Kram Lotta

Vårnyheter HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *