Morgonrutiner

Morgonrutinerna är igång och det har blivit att skriva till er, ta ut Pettson, ge djuren mat, ta hand om disken och fixa sig iordning. Jag har fasta rutiner fast jag inte alltid tänker på det. Idag ska jag förbi mamma och äta lunch där så jag kommer nog inte hinna så mycket mer än det. Det ska bytas däck, och fixas bokslut innan jag ska hem till hunden igen.

Att skaffa hund gör att man inte kan vara borta så länge men jag älskar att vara hundägare. Något av det bästa som hänt oss. Jag har blivit lugnare och stannat upp mer, dessutom måste han ut flera gånger om dagen så jag får uppleva naturen i alla väder osv.

Vi ska försöka hitta någon på sikt som kan vara hundvakt när vi åker på resor framöver. Jag längtar inte bort en vecka eller så men 4 dagar så där hade varit roligt att komma iväg. Inte just nu men framöver tänker jag.

I paketet jag öppnade igår låg mitt randiga nattlinne med tofflorna som matchar min morgonrock. Visst var det fint, sådana tofflor är så gosiga och mina hade gjort sitt nu var det dags för nya.

Nu är det bäst att sätta fart här igen, ska leta upp alla uppgifter som revisorn behöver för deklaration till mitt företag.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *