Jag är i fas nu

Igår var jag deklarerade och gjorde bokslutet klart, det är alltid lite pirrigt hur det har gått. Blir det massa restskatt? Har jag med mig alla siffror som ska in? Har vinsten minskat? Har jag skött mig osv ? Men det gick bra. Efter flytten har jag hittat en ny rytm som är lagom för mig och det har också gjort att mina siffror såg bra ut trots att jag jobbar mindre. Jag är i fas nu.

Det känns så oerhört skönt att veta att vi står inte med någon flytt i sommar. Vi ska vara här på vår fina plats vid sjön och slippa bära och jobba ihjäl oss. Vi äger inte en massa saker längre som vi inte behöver, vi har det viktigaste och lever ett lugnare och bra liv här. Jag är så tacksam att vi tog tag i flytten direkt. Barnen har det bra och blivit stora och fullt upp med sitt och vi fortsätter att ses ofta.

Idag ska jag ta på mig hatten, puffa kuddar och ställa fram trädgårdsmöbel och gula koppen för idag ska det planeras jobb. Det är soligt ute och Kalle jobbar hemma i tre arbetsdagar nu så jag har sällskap också.

Ha en skön dag och den här veckan går fort när måndagen var en röd dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *