Hej då påsken, hej våren

Påsken är slut och den här veckan har jag så mycket roligt som väntar. Jag måste också sätta fart med att sätta ner växter och göra klart en rabatt utanför i gruset för i maj kommer de och lägger gatsten.

Det är ju så fantastiskt väder så man vill inte vara inne nu, det gäller att njuta och ta in allt så mycket man kan. Jag mår så himla bra också. Livet är njutbart på många sätt och jag är så lycklig! Så tacksam! Så glad!

Det har hänt mycket de sista 7 åren och det gör det ofta för alla när man blir äldre så att känna lycka och må bra betyder oerhört mycket. Man inser att måendet och familjen är det viktigaste man har.

I helgen fyller Elin år så då blir det kalas och fram till dess har jag en lista på allt som jag ska pyssla med. Det kommer bara svisha till för måndagen är ju redan borta.

Ha det fint 🌺

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Hej då påsken, hej våren”

  1. Tittar in hos dig om jag vill se lite vackert för sinnet, ljus i denna mörka värld och det är fint att se er vackra miljö. Grattis till Elin också, hoppas att det blir en toppenfin födelsedag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *